SANT CUGAT

Cau una banda que atracava gent amenaçant amb un ganivet a Sant Cugat

Mossos d'esquadra

Dos dels cinc joves del grup, al qual s’atribueixen quatre robatoris, han ingressat a presó i un altre ja hi era

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat un grup criminal “amb gran mobilitat” i especialitzat en robatoris amb violència i intimidació que actuava a Sant Cugat del Vallès i a Rubí. Es tracta de cinc joves als quals el cos policial atribueix quatre fets delictius d’aquest tipus. Segons els Mossos, actuaven al carrer i amenaçaven les víctimes amb una arma blanca.

Dos dels membres de la banda, un dels quals va ser detingut per la Policia Nacional a València, han ingressat a presó. Un tercer, menor d’edat, ha estat denunciat i un altre ja es trobava a presó per altres fets. L’últim, al qual encara es busca, té una ordre de detenció.

La investigació va començar arran d’un increment de robatoris violents entre el desembre de l’any passat i el gener d’aquest any. La policia va comprovar que en tots els casos coincidia la manera com actuaven els lladres.

Ho feien en grup, arribaven a ser fins a cinc persones, estaven coordinats i utilitzaven una arma blanca per amenaçar les víctimes. A més, el grup acostumava a actuar en les rodalies de les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

El 3 de gener els Mossos van detenir un dels joves i cinc dies més tard la Policia Nacional en va detenir un altre a València arran d’una ordre activada pel cos català. Ambdós han ingressat a presó. Un altre dels membres era menor d’edat i va ser denunciat. Es dona la circumstància que un altre dels joves del grup ja era a presó per altres fets. Els investigadors han activat una ordre de crida i recerca per al cinquè membre.

La investigació continua oberta mentre es busca aquest cinquè presumpte membre de la banda.

Comentaris
To Top