ESPORTS

Perilla l’UCAM-Sabadell per casos de coronavirus a l’equip murcià

Sabadell-UCAM

Tres casos positius han ajornat el RM Castilla-UCAM i posa en dubte el duel de diumenge 20 a La Condomina

Imatge del Sabadell-UCAM a la Nova Creu Alta / Ll. Franco

El Sabadell inicia aquest dissabte (19.30 h) a Sanlúcar de Barrameda un “Tourmalet”, com va dir Pedro Munitis, de tres partits com a visitant. Això era la previsió. La realitat pot ser diferent i quedar-se en només dos duels, davant l’At. Sanluqueño i dimecres (19.30 h) al Carlos Belmonte contra l’Albacete, un dels que estava pendent. El tercer, a La Condomina davant l’UCAM Múrcia, previst per a diumenge 20 (12 hores) està en perill.

El Sabadell es pot trobar amb un nou ajornament per casos de coronavirus, aquesta vegada del rival. De moment, el partit d’aquesta jornada entre el RM Castilla i l’UCAM que s’havia de jugar aquest divendres a Valdebebas ha quedat suspès. El club murcià va comunicar tres casos positius i dos amb simptomatologia semblant a la Federació Espanyola i el Jutge únic va decidir l’ajornament. Els serveis mèdics de la RFEF han comunicat que els afectats hauran de fer una quarantena fins al dimarts 15 de febrer (ara els terminis s’han escurçat). Serà llavors, amb noves proves, quan probablement es determini si es pot disputar l’UCAM-Sabadell. Ara per ara el fantasma d’un nou ajornament és prou factible.

D’aquesta manera, el pla de l’estada de cinc dies a terres murcianes també està a l’aire. El Centre d’Esports havia decidit, després de jugar a Albacete dimecres, no tornar a Sabadell i traslladar-se a Múrcia per entrenar a les instal·lacions del San Pedro Pinatar dos dies i evitar així un nou i llarg desplaçament en autocar. Caldrà esperar.

Comentaris
To Top