ESPORTS

Munitis: “Un partit molt complet, però cal mantenir aquesta línia”

Munitis camp Sanluqueño

El tècnic arlequinat destaca el gran nivell dels seus homes i demana continuar amb aquesta humilitat i constància

Pedro Munitis a l'àrea tècnica de l'Estadi El Palmar / AGÈNCIA LOF

Satisfet, però amb els peus a terra. Pedro Munitis no es mou un centímetre del seu discurs, ni després de guanyar 0-3 i sortir de la zona de descens gairebé tres mesos després. El tècnic càntabre suma la seva vuitena jornada consecutiva sense perdre i l’escalada és un fet.

VALORACIÓ GLOBAL: “Sabíem que era un partit important, davant un rival directe i en un camp prou complicat. L’equip ha rendit a un nivell molt alt i penso que hem fet un partit molt complet en totes les facetes. Hem sabut aguantar al principi i després hem tingut el control i el contracop ha funcionat”.

DINÀMICA POSITIVA: “Parlem molt de dinàmiques, però jo crec més en la feina diària. Això és el que et permet sortir de situacions complicades. Els jugadors, del primer a l’últim, el que juga habitualment, el que surt o el que no té la sort de participar s’impliquen al màxim i es posen la granota de feina quan cal. Tenim la humilitat per defensar i amb la pilota estem creixent”.

FORA DE DESCENS: “Hem trigat molt temps a sortir i això demostra la dificultat enorme de la categoria. També ha de servir per veure que la constància és fonamental i si ens allunyem d’aquesta línia, tornarem al forat”.

EFECTE MUNITIS: “Jo no sóc cap mag. Insisteixo que la clau és entrenar cada dia al màxim, amb moltes ganes de millorar i créixer al camp. Cada vegada ens sentim més còmodes i l’estat d’ànim és millor. La clau és mantenir aquesta constància i no sortir de la línia de treball”.

El Sabadell surt del descens amb una gran exhibició a Sanlúcar (0-3)

Comentaris
To Top