ESPORTS

Un desdibuixat Astralpool CN Sabadell cau a la final de la Copa

Un desdibuixat Astralpool CN Sabadell cau a la final de la Copa contra el Mataró

Maica Garcia, amb cara de pocs amics al final del partit / Ll. Clotet

L’Astralpool Club Natació Sabadell no ha pogut revalidar el títol de campió de la Copa de la Reina després de caure per un contundent 4 a 7 davant el CN Mataró. Una derrota dura que arriba en el moment més transcendental de la temporada, on l’Astralpool es juga les seves opcions a Europa.

En el primer període les de Dani Ballart han agafat el protagonisme en atac, amb les dianes de Bella Markoch, primer, i d’Anni Espar, després, qui no ha perdonat la superioritat numèrica per expulsió de Mati Ortiz. Un 0 a 2 que obligava a les de David Palma a remar a contracorrent tot just començar. Les sabadellenques no trobaven l’escletxa a la porteria maresmenca, fins que Nona Pérez, aprofitant una indecisió, ha fet el primer de l’Astralpool per situar l’1 a 2 al final del primer assalt.

Tot s’encaminava a un duel on els petits detalls acabarien decantant la balança a favor d’unes o altres. I així ha estat. En el segon assalt, novament, les defenses s’han imposat, de llarg, als atacs, i només la nord-americana Maggie Steffens, aprofitant una superioritat numèrica, ha pogut superar Elena (2-2).

A la represa, les mataronines han continuat tenint el protagonisme en atac i això s’ha traduït en un perillós 2 a 4, amb dianes de van de Kraats i Anna Gual. Afortunadament, Steffens i Maica Garcia han sortit al rescat per tornar la igualada. L’Astralpool patia per trobar situacions clares de xut.

Tot estava obert en els darrers vuit minuts de la final de la Copa de la Reina, però amb un obrir i tancar ulls ha quedat vist per sentència. L’Astralpool, curtcircuitat en atac, ha cedit davant un Mataró més efectiu que ha sabut materialitzar les ocasions de què ha disposat (4-7).

Comentaris
To Top