Publicitat
SANT QUIRZE

Investiguen uns pares per agredir el seu fill de 8 anys amb un cinturó a Sant Quirze

L’escola va dur el menor a un centre mèdic, ja que presentava lesions a l’esquena i al gluti

Escola de Sant Quirze, on van ser detectades les agressions al menor d'edat

El jutge ha decretat la llibertat amb càrrecs per a un pare i una mare investigats per agredir el seu fill de 8 anys amb un cinturó. Es tracta d’un home de 41 anys i d’una dona de 33 que van ser detinguts divendres a la tarda a Sant Quirze del Vallès pels Mossos d’Esquadra després que els metges que van atendre la criatura els avisessin que tenien davant un presumpte cas de maltractament infantil.

El centre educatiu del menor va dur-lo a un centre hospitalari, ja que presentava lesions al gluti i a l’esquena, segons publica El Caso. El magistrat els ha imposat una ordre d’allunyament i el menor ha quedat en mans de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA). També una germana, més petita, que va ser portada al centre hospitalari per conèixer si també havia estat víctima d’agressions. Els pares treballen com a enginyers informàtics, segons el digital.

Publicitat
Comentaris
To Top