Oci i cultura

Guia cultural per al cap de setmana a Sabadell

L’escena cultural bull a la ciutat, del 25, 26 i 27 de febrer

Albert Pla, avui divendres al Teatre Principal / DS

L’escena cultural bull a la ciutat. Vet aquí una guia d’imperdible, per al cap de setmana del 25, 26 i 27 de febrer. Aquest és el nostre #Capd7.

Divendres

– L’escriptora menorquina Maite Salord parlarà d’El país de l’altra riba (que ha estat distingit amb el Premi Proa de novel·la). Estarà acompanyada de l’escriptor sabadellenc Antoni Dalmases. A la llibreria La Llar del Llibre (19 h)

– Il·lús Teatre ofereix aquest divendres dues noves funcions (19 h i 21.30 h) del seu espectacle ‘No sigueu materialistes’. A la Cava Urpí.

– El músic Albert Pla juga a casa aquest divendres, amb la seva actuació al Teatre Principal (20 h). Encara hi ha entrades. 

– Cinema infantil en català al Cine Imperial, del film AinboMireu el tràiler aquí

Dissabte

– El periodista Toni Cruanyes presentarà la seva novel·la, ‘La vall de la llum’ (editorial Destino). Serà dissabte al Teatre Principal (18 h).

– El músic vallesà Roger Padrós actuarà a la Cava Urpí amb el concert ‘Mil més i la història d’una cançó’. Tindrà lloc aquest dissabte (22 h).

– Ca l’Estruch acull aquest dissabte (20 h) una mostra d’espectacles participants en els Premis de l’Institut del Teatre, en la modalitat de dansa. 

– Quim Masferrer estrena el seu espectacle Bona gent al Teatre La Faràndula.

– El públic infanti podrà gaudir aquest cap de setmana dels titelles del Teatre Arlequí. S’hi representa ‘La caputxeta vermella’, tant dissabte (18 h) com diumenge (12 h).

– Les Nits al Vestíbul del Teatre Sant Vicenç acullen aquest cap de setmana l’obra ‘La lliçó’, adaptació de Marcel Castillejo de l’obra d’Eugene Ionesco.

Diumenge

– El Museu d’Art organitza una visita guiada (12 h) a l’exposició ‘La impremta Sallent de Sabadell. Dietari imprès d’una ciutat’, com a darrer dia d’exhibició.

– La Cobla La Juvenívola de Sabadell actua al Santuari Sant Josep de la Muntanya (12.30 h). 

– S’estrena el nou Ball de Gitanes de Sabadell. A la plaça Sant Roc (12 h), precedit d’una cercavila des de la plaça Sant Jaume (11.30 h)

– Mercat d’Alimentació Artesanal, a la plaça del Doctor Robert. De 10 a 21h. Organitza: Associació d’Artesans Alimentaris.

… i la setmana vinent?

La Joventut de La Faràndula  enllesteix els assajos de la seva propera obra, El préssec gegant, amb la que encetaran el seu any teatral. Fins al proper dissabte!

Comentaris
To Top