ESPORTS

Munitis: “És el premi a la implicació i compromís d’aquesta plantilla”

Kaxe doblet Costa Brava

Elogis del tècnic arlequinat als seus homes i màxima prudència: el vestidor manté la mateixa filosofia del partit a partit

L'àrbitre ha concedit a l'acta el segon gol a Kaxe / Lluís Franco

Pedro Munitis continua allargant la seva gran ratxa a la banqueta arlequinada. Ja són 11 jornades sense conèixer la derrota, ara amb un parcial de ’23 de 33′. El tècnic càntabre estava molt satisfet, però no es desvia un centímetre del seu discurs. Manté la mateixa filosofia del ‘partit a partit’.

VALORACIÓ DEL PARTIT: “Estic molt content perquè, una vegada més, s’ha demostrat la implicació i el compromís d’aquesta plantilla i això s’ha de valorar. Estan fent una feina grandíssima. Estem recollint el premi a aquesta constància en cada entrenament i en cada partit. També em sento molt feliç per la nostra afició, que li ha tocat patir i sempre ha estat amb nosaltres. Ara pot gaudir de bons partits i resultats”.

SURT LA PISSARRA: “Et sents afortunat quan sobre la gespa surten les coses com es preveien. Ens ha costat fer el primer gol, però penso que hem fet una primera part molt bona. Davant el seu plantejament, hem buscat el joc per fora i hem tingut capacitat per generar ocasions i també la fortuna de marcar a l’últim minut. Era merescut”.

GRAN NIVELL: “A la segona part, l’equip ha mantingut el nivell, la qual cosa és difícil. Tenim jugadors amb molt de talent i a vegades costa adaptar-se a les circumstàncies del partit. Ells ho han fet. Hem continuat pressionant i hem trobat la recompensa amb dos gols. Kaxe? És un jugador que sempre ha treballat moltíssim i sabia que arribarien els gols. Ara té més confiança. De fet, a Palamós ja va sortir uns minuts i hauria pogut marcar en dues ocasions. Ara ho ha fet i estic content per ell”.

CLASSIFICACIÓ AL MARGE: “No canviarem la nostra manera de fer. Ens ha anat bé així i continuarem fent-ho així. No necessitem mirar la classificació per tenir més motivació ni fer un esforç extra. Aquests jugadors han demostrat que tenen fam per millorar. Altres equips, quan comencen a respirar una miqueta, afluixen i això no ha passat en aquest vestidor. Ens equivocarem si mirem altres coses”.

CONFIANÇA: “La clau d’estar onze jornades sense perdre? Doncs una bona part és la confiança. Quan vaig arribar, notava un excés de responsabilitat en els jugadors per la situació de l’equip i l’objectiu marcat a principi de temporada. El futbol és l’esport col·lectiu més individual que existeix i quan falta confiança no surten les coses. S’ha aconseguit canviar la dinàmica i ara les coses surten millor i els futbolistes fan coses que abans no feien”.

Kaxe, doblet segons l’àrbitre

Un dels jugadors més feliços era el basc Kaxe. Després de la seva estrena a Albacete, ha pogut celebrar dos gols a la Nova Creu Alta. Sí, han estat dos segons l’àrbitre Jorge Tárraga Lajara que li ha atorgat oficialment a l’acta l’autoria del 2-0 encara que tot apuntava a un gol en pròpia porteria d’Antonio Romero. El 3-0 no ha deixat cap dubte. “Per a mi ja era un doblet perquè he fet la maniobra dins de l’àrea i he xutat a porteria. Estic molt content. Els gols són la conseqüència de la bona feina de tot l’equip i ara les coses surten millor. Em sento amb més confiança i això es nota”.

Dedicatòria especial

Xavi Boniquet, un altre dels golejadors, també ha destacat “la gran actuació col·lectiva de l’equip. Hem estat superiors al rival i hem fet el que havia plantejat el míster”. El ’10’ arlequinat ha dedicat el seu gol a l’encarregat del material, l’incombustible Jordi Bransuela, qui ha perdut el seu pare. “És un gest de tota la plantilla”. També Munitis s’ha referit a Bransuela. “Jo el conec fa poc temps, però sent el Sabadell com el que més i ens ensenya a sentir-ho a tots. Li volíem dedicar un bon partit i la victòria”, ha emfatitzat el tècnic arlequinat.

El minut de silenci previ al partit no només ha tingut un recordatori pel pare de Bransuela sinó que també ha servit per homenatjar tres exarlequinats: els jugadors Lluís Muñoz i Mauri Ugartemendia i el tècnic Salvador Cadena.

El Sabadell guanya de manera brillant a la UE Costa Brava (3-0)

Comentaris
To Top