Oci i cultura

‘Second round’: La casa de papel Vs El juego del calamar

Una màscara de 'La casa de papel' / lluis franco

Un segon assalt, a la boxa. El partir de torna, en unes semifinals. Després que ja visquessin una apretada lluuita per Halloween, ara es tornen a veure les cares. 

I és que les sèries El juego del calamar i La casa de papel son fermes candidates a ser les disfresses més recurrents en festes de Carnestoltes. Ambdues sèries de Netflix es disputen el primer lloc.

Les botigues de disfresses i joguines de Sabadell com La Gironina, Vidal Papers, Juguettos, Jar Toys i Oca Video en venen d’ambdues. N’hi ha de tots preus, però volen un preu d’entre 7 a 12 euros per cada màscara. Si es compra el pack de màscara i mono, el preu pot variar per entre 25 i 30  euros. 

Disfressa d’El juego del calamar / LLUÍS FRANCO

Vendes a l’alça

De fet, les botigues de venda i lloguer de disfresses, a nivell català, tenien totes les expectatives en l’efecte que tindria la reobertura de l’oci nocturn. Amb els pubs, discoteques i festes autoritzades des de fa unes poques setmanes, els establiments ja preveien que el Carnestoltes se celebraria amb un ambient força similar al d’abans de la pandèmia. I que la campanya de vendes superaria amb escreix la de 2021, quan va ser un any pràcticament inexistent.

El tràfec de clients d’aquests dies a les botigues fa pensar en una bona campanya, que si bé passa aquest cap de et,mana el seu punt àlgid, no es tancarà fins dimecres de cendre.

Comentaris
To Top