ESPORTS

L’Amics del Pou, amb peu i mig a Tercera Divisió

Cares de decepció entre els jugadors de l'Amics del Pou / LL. FRANCO

L’aventura de l’Amics del Pou a la Segona Divisió B està a prop de certificar el seu final. La derrota davant el Futsal Mataró (4-8) deixa a l’equip sabadellenc a tocar de l’abisme, quan només queden vuit jornades per disputar-se. Cuers, amb vint-i-una derrotes i només un punt, el descens és gairebé una realitat. La Tercera Divisió truca a la porta d’un equip que voldrà acomiadar-se guanyant un partit a la sempre complicada i exigent Segona Divisió B.

Qui segur voldrà continuar una temporada més a la categoria de bronze del futbol sala estatal és el Club Natació Sabadell. O això es desprèn després d’encadenar la segona victòria consecutiva, aquesta vegada a la complicada pista del filial de l’Industrias ‘B’ (1-3), per sortir del descens i afrontar el ‘tourmalet‘ final en dinàmica positiva. L’equip d’Arnau Casabon va superar un dels equips més en forma de la lliga, gràcies a les dianes de Germán, Aitor i Pep Font.

A Can Colapi, l’Escola Pia, va aconseguir superar el Picassent i recuperar el camí de la victòria (4-2). Amb més efectivitat que bon joc, l’equip de Pedro Donoso manté l’estela dels equips capdavanters i continua somniant en disputar la Copa del Rei. Lenny Ramos, Arnau Graell i Marc Pagès van ser els golejadors sabadellencs.

Comentaris
To Top