Oci i cultura

[AGENDA] Per no avorrir-se a Sabadell!

Una edició anterior del Flea Market a Sabadell / DS

L’escena cultural bull a la ciutat. Vet aquí una guia d’imperdible, des d’avui 1 de març. I fins al diumenge 6 de març.

DIJOUS

– Prepresentació del catàleg de l’exposició Francesc Layret, Diputat per Sabadell. El fill roig del catalanisme. A les 18.30 h, a la Casa Duran. A càrrec de l’historiador Xavier Domènech, el comissari de la mostra Jordi Serrano i Ignasi Rodríguez Roda-Layret, de la família Layret.

– Presentació del llibre Fronteres, de Vicent Partal. Acompanyat per l’historiador Joan Esculies. Al Casal Pere Quart (19 h).

– Presentació de la programació del Festival de Cinema de Terror. Al bar de Ca L’Estruch (20 h).

– Festa de clausura de la exposició col·lectiva de l’Associació de graffiters del Vallès. Amb Dj GBeast, entre les 18 i les 21.30 h. A la galeria ImpaktesVisuals.

– Presentació del llibre L’ocupació de Catalunya, d’Oriol Dueñas, qui estarà acompanyat per Josep Lluis Martín Berbois. A La Llar del Llibre (19 h).

El periodista Vicent Partal / DS

DIVENDRES

– El compositor sabadellenc Benet Casablancas presenta aquest divendres el seu llibre Paisajes del Romanticismo musical. Ho farà a l’Ateneu Barcelonès, a le 18.30 h.

– Concert de Quintet de corda de l’Orquestra, de la Filharmònica de Berlín. Amb el clarinet Miquel Àngel Tamarit. Dins la Temporada de Cambra que organitza Joventuts Musicals . Al Teatre Principal (20 h).

– Inauguració de l’exposició La repressió del ‘Tribunal de Orden Público’ a Sabadell. TOP SABADELL 1963 – 1977“. L’acte tindrà lloc 18.30 h al Museu d’Història.

 Amb motiu del 8M, inauguració de les exposicions Joaquima Torres Oriol, 1855-1935. Una mestra a cavall de dos segles i de Maria Garcia Sanchís (l’Olleria, 1882 – Manacor, 1936), Teixidora, espiritista, anarquista i miliciana. Al Museu d’Història. 

– Noves funcions de l’obra teatral Revolta de bruixes, a l’auditori de l’Acadèmia de Belles Arts. Divendres a les 21.30 h, dissabte a les 22 h i diumenge a les 18.30 h.

DISSABTE

– Flea Market Sabadell. Mercat de segona mà i artesania. A la Rambla. De 10 a 20h. 

– L’escriptora Mariana Sández presenta a la llibreria Librerío de la Plata la seva novel·la Una casa llena de gente. A les 12.30 h. 

– La Joventut de La Faràndula re-estrena El préssec gegant (18 h). També diumenge en doble sessió: 12 h i 18 h.

– El Teatre Sant Vicenç fa pujar a l’escenari l’adaptació teatral de la pel·lícula La soga, d’Alfred Hitchcock. Serà a les 22 h. La funció de diumenge té lloc a les 18 h.

‘El préssec gegant’, a La Faràndula / VICTÒRIA ROVIRA

DIUMENGE

Actuació dels castellers Saballuts a Barberà del Vallès, en el marc de la diada d’inici de temporada. A la plaça de la Unitat, des de les 12 h. 

Concert de la cantant trap Santa Salut a Terrassa. A la Nova Jazz Cava. 20 h. Entrades a 12 i 15 euros. 

– Lliurament del premi honorífic Gaudí al cineasta sabadellenc Tomàs Pladevall. A la sala oval del MNAC.

Els premis Gaudí tenen lloc al MNAC de Barcelona / DS

I LA SETMANA VINENT…

– Estrena de l’exposició Imatges Inèdites, de l’artista sabadellenc Oriol Vilapuig, La Virreina (Barcelona). Divendres, 11 de març.

– Estrena de l’obra Els Teixidors, al Teatre La Bàscula. Dissabte 12 de març a les 21 h. Diumenge 13 de març a les 18 h.

Comentaris
To Top