ESPORTS

Munitis: “Me n’alegro per l’afició, però només puc pensar en el present”

Pedro Munitis Vila-real

El tècnic arlequinat destaca la pressió alta com a clau principal per incomodar el rival i provocar les seves errades

Pedro Munitis a la banqueta controlant una pilota / Lluís Franco

El tècnic arlequinat estava molt satisfet, però ni així ha sortit del seu discurs habitual. Pedro Munitis ha tornat a parlar de la gran feina col·lectiva del seu equip i l’encert en els moments decisius.

DUES OPCIONS: “Era un partit complicat, davant un rival d’altíssim nivell. Teníem dues opcions: continuar defensant en tres quarts, en bloc baix, o ser més agressius en la pressió i assumir riscos. Hem escollit aquesta segona i ha sortit bé. La primera part hem estat a prop de pescar alguna ocasió i l’equip ha tingut capacitat de sacrifici per ajuntar-se en moments difícils i allargar possessions per no veure’ns sotmesos”.

GOLS: “El 0-1 només començar la segona part ha estat important, però la feina ha sigut similar a la primera. La insistència en la pressió ha provocat l’errada del rival per fer el 0-2 i l’equip mai ha comès l’errada de fer un pas enrere. Els gols ens han donat més tranquil·litat per dominar el partit, però sabíem que teníem un rival molt potent ofensivament i ho ha demostrat en un parell de desajustos quan Emilio ha fet una gran intervenció”.

RATXA 12 PARTITS: “El camí que portem és el correcte, no podem mirar passat ni futur, sinó centrar-se només en el present. El que fem bé, malament i continuar en aquesta línia”.

AFICIÓ: “Torno a dir-ho: estic molt agraït a la nostra gent, que està amb nosaltres des del principi, en qualsevol circumstància. Aquí hem tingut una mostra més. Sento una gran satisfacció per a ells. Que ens continuen donant suport”.

PLAY-OFF: “Entenc la il·lusió de l’aficionat, ha de patir i gaudir amb el seu equip, així és el futbol. Encantats de la seva eufòria, però nosaltres hem d’analitzar-ho tot més fredament, no podem permetre una altra cosa que no sigui la feina diària. Quan pugem a l’autobús per tornar, ja estarem pensant en el Castelló”.

El Sabadell és un tsunami imparable que destrossa el líder (0-3)

Comentaris
To Top