ESPORTS

El Motor Club Sabadell acomiada la temporada amb el sopar de campions

L'acte es va celebrar al Tennis Sabadell

La progressiva recuperació de la normalitat, una vegada superades les diferents onades de la pandèmia, ha permès al Motor Club Sabadell tornar a organitzar el tradicional sopar social o gala anual del motor, en el transcurs del qual l’entitat reconeix aquelles trajectòries de socis que per la seva actuació al club s’ho mereixen i premia així mateix els diferents pilots del MCS que han destacat durant la temporada en les diferents especialitats en què han participat.

L’acte, que va tenir lloc en un cèntric restaurant de la ciutat, va reunir a una vuitantena de socis. El president de l’entitat, Jaume Marco, va obrir la trobada fent una valoració de tot el que havia fet el club en les dues últimes temporades, ja que l’any passat el sopar no es va poder celebrar per la pandèmia. Durant la seva intervenció, es va referir a les actuacions i notícies més rellevants que ha protagonitzat l’entitat en tot aquest temps, entre els quals el fet que, des de 2020, el MCS tingui també la Llicència de Concursant de la Federació Catalana de Motociclisme, l’elecció del club com a finalista per al premi “Millor entitat esportiva de Sabadell”, en la 67a edició de la Festa de l’Esport i que, igualment, un pilot del MCS optés a ser nominat com a millor esportista de la ciutat.

Els guanyadors del val de 2.500 euros / CEDIDA

Entre els diversos premis que es van lliurar durant el sopar destaquen les insígnies del club de plata i bronze per a Xavier Puig i Agustí Magnet, respectivament, per la seva labor en el si de la junta directiva de l’entitat, el primer com a soci fundador i vicepresident durant 12 anys (2003-2015) i el segon com a vocal durant sis anys (2014-2020). També es va fer el lliurament dels trofeus de les diferents activitats que duu a terme el club, com ara el campionat social o els campionats d’Slot. D’aquesta manera, Jordi Simón, Perfecto de Arriba, Xavier de la Vega, Marcos Rivero i José Luis Moreno van ser els socis guanyadors, respectivament, del campionat social de moto, tot terreny, muntanya, ral·li i regularitat. Pel que fa al campionat d’Slot, Xavier Puig, Àlvar Muray i Lleó Sarlat van ser premiats per haver guanyat, respectivament, les categories sènior, júnior i infantil.

Durant la gala, que va comptar amb el suport d’Spheric i AFB, es van lliurar així mateix 2.500 euros en beques a diversos pilots i als oficials Joan Molas i Joan Segura, en agraïment per totes les importants tasques que fan als ral·lis, i es van sortejar materials esportius ignífugs i la possibilitat de poder competir en una de les proves de resistència d’Endurance League (incloent inscricpió, benzina, rodes i lloguer del cotxe).

Comentaris
To Top