ESPORTS

El Sabadell expulsa de manera immediata la persona involucrada en els incidents d’Olímpia

Després de les esperpèntiques imatges que es van viure -captades en un vídeo que es va fer viral- al Complex Esportiu Municipal d’Olímpia, amb una baralla entre un grup de pares i familiars en un partit de futbol base entre els equips prebenjamins del CE Sabadell i de l’Escuela de Futbol Base Ripollet, el club arlequinat ha emès un comunicat en el qual comunica que després de les investigacions internes efectuades, ha decidit “expulsar de forma immediata la persona involucrada en l’incident”.

S’afegeix que “tindrà completament prohibit l’accés a qualsevol partit, entrenament, torneig o activitat que dugui a terme l’equip o qualsevol altre del Centre d’Esports Sabadell”. D’altra banda, referma el “rebuig” cap a situacions com aquesta i que el club “ha treballat, treballa i treballarà per erradicar qualsevol mena de violència en el món del futbol”.

L’Escuela Futbol Base Ripollet ha fet igualment un comunicat condemnant el succés. Segons destaca el conjunt de Ripollet en el text, l’acta arbitral destaca que el pare d’un jugador del Sabadell va saltar al camp i va amenaçar l’àrbitre, moment en què es va originar una baralla multitudinària entre adults dels dos equips.

El vídeo de la baralla s’ha fet viral en les últimes hores per les xarxes socials, despertant les mostres de rebuig per part d’usuaris i aficionats que han lamentat l’escena viscuda a les instal·lacions sabadellenques. Segons l’acta del partit, el succés hauria tingut lloc després que una persona del públic entrés al camp per increpar l’àrbitre amb crits de “T’agafaré pel coll”.

L’àrbitre va marxar del lloc ràpidament, però l’escena va acabar desencadenant la batussa entre desenes de pares, que es van enfrontar davant l’estupefacció de la resta dels presents.

Comentaris
To Top