Ciutat

Roben amb força un cotxe de la marca Cupra al concessionari de la ronda de Ponent

L’assalt es va produir de matinada. Mossos investiga el succés

El concessionari Movento Sarsa Cupra, aquest diumenge / JUANMA PELÁEZ

Els Mossos d’Esquadra investiguen un robatori amb força que es va produir la matinada de dissabte al concessionari de turismes Movento Sarsa Cupra de la ronda de Ponent, 127 (Hostafrancs). Els assaltants s’haurien endut un vehicle d’aquesta marca. A hores d’ara no s’han produït detencions.

Concretament, segons fonts policials, els Mossos van rebre l’avís del succés entre les 3 h i 4 h de dissabte, per la qual cosa es van desplaçar fins a l’establiment. Quan van arribar, els lladres ja no hi eren. L’assalt es va produir mitjançant el mètode de l’encastament en una porta lateral, que ha quedat tancada fins que es repari.

Porta lateral on es va produir l’encastament / JUANMA PELÁEZ

Comentaris
To Top