Ciutat

El PSC es compromet a construir 4.000 habitatges públics a l’any

Els socialistes defensen “una política racional de l’habitatge, amb un patró just en tots els municipis de Catalunya” a Sabadell

Els candidats del PSC de Sabadell i Terrassa a les eleccions del Parlament de Catalunya, Pol Gibert i Eva Candela, proposen incrementar el parc públic d’habitatges en 4.000 habitatges anuals, a través de la construcció d’habitatge de lloguer assequible, la col·laboració amb els ajuntaments per a la mobilització de sòl públic i l’incentiu amb diferents mesures el model de construcció d’habitatge assequible cooperatiu en cessió d’ús.

En un contacte mediàtic a Sabadell, els socialistes han defensat “una política racional de l’habitatge, amb un patró just en tots els municipis de Catalunya, combatent el creixement de desigualtats en els diferents territoris i la despoblació”; una política, en definitiva, “que protegeixi les persones davant situacions d’exclusió residencial i alhora vetlli per una planificació racional i coherent de l’habitatge”. A més, han fet referència a la necessitat d’incorporar, en els pròxims 7 anys, entre 140.000 i 200.000 habitatges en el parc d’habitatge protegit a Catalunya.

La candidata i secretària d’habitatge del PSC, Eva Candela ha matisat en la dificultat en el nostre país per accedir a un habitatge; una realitat “que persisteix ja fa massa anys”. “La política d’habitatge ha de ser una política pública prioritària, i que com a tal, exigeix la col·laboració entre administracions, així com amb els agents econòmics i socials i els moviments ciutadans”, ha manifestat.

Comentaris
To Top