ESPORTS

Melanie Serrano, al Cercle 1856 per celebrar el 8M

Serrano, amb el títol de la Supercopa / fcbarcelona

El Cercle Sabadellès 1856 celebra, aquest dimarts 8 de març, el Dia Internacional de la Dona amb l’organització d’una taula rodona que reunirà diverses esportistes per a parlar del paper de la dona en el món de l’esport. Tant de les seves trajectòries personals com dels obstacles i dificultats que s’han anat trobant al llarg de la seva carrera professional.

L’esdeveniment, que començarà a les 18 h i comptarà amb la presència de la tinenta d’alcaldessa, Marta Morell, i de la regidora d’Esports, Laura Reyes, estarà moderat pel periodista català Raül Llimós. A la taula rodona hi participaran la jugadora del FC Barcelona femení, Melanie Serrano, la pilot de motociclisme Rocío Bultó i la presidenta del Club Esportiu de Pàdel Adaptat de Catalunya, Susanna Rodríguez.

A més, la xerrada comptarà amb la jugadora de tenis més veterana del club sabadellenc. Des de l’organització i gràcies a la col·laboració de diverses sòcies de l’entitat que han volgut col·laborar econòmicament, es repartiran samarretes commemoratives del 8M entre el públic assistent al Saló d’Actes.

Comentaris
To Top