ESPORTS

Quatre ponents d’excepció per celebrar el 8M al Cercle

Les protagonistes de l'acte / CEDIDA

El Cercle Sabadellès 1856 va voler sumar-se a la celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora amb la celebració d’un col·loqui amb quatre ponents molt especials. La jugadora del FC Barcelona Melanie Serrano, la motociclista Rocio Bultó, la jugadora de pàdel adaptat Susanna Rodríguez i Anna Romero, que a més de ser sòcia del Cercle és una de les tenistes amb més projecció de Catalunya. A l’acte, van assistir-hi la regidora d’Esports, Laura Reyes, i la tinenta d’alcaldessa Marta Morell.

“Hi ha gent que no deixa viure el seu somni als seus fills”, va reflexionar Serrano, tot just començar la xerrada. No obstant això, la blaugrana va explicar que “la meva mare sí que em va deixar somniar”, quan la sevillana va voler practicar el futbol des de petita. En la mateixa línia, la motociclista Rocio Bultó va convidar aquells que practiquen esport a mantenir una filosofia en la qual no es tracti de “competir per obligació. Es tracta de gaudir”, va respondre preguntada pel moderador, el periodista Raül Llimós, sobre si realment es va veure empesa a les dues rodes per la tradició de la seva família tant al circuit com amb la marca Bultaco.

El periodista Raül Llimós va ser el moderador de l’acte / CEDIDA

Igualtat sí, però no

Llimós va explicar, per a aquells que no estiguessin a l’aguait, que l’organització World Padel Tour acaba d’anunciar que els premis per victòria tant de dones com d’homes seran els mateixos. Una nota encara més positiva en un esport gairebé igualitari, encara que, desgraciadament, no a nivell adaptat, ja que l’esportista Susanna Rodríguez va indicar que és l’única participant dona en el circuit de Catalunya i només cinc més l’acompanyen en l’àmbit espanyol.

Crida l’atenció que per a Anna Romero, tenista del club i a priori jugadora d’un dels esports que compta amb figures femenines més reconegudes per al gran públic, el pròxim pas de la seva carrera sigui traslladar-se als Estats Units per poder continuar jugant. La jove va temptar a diverses universitats catalanes crear equips d’elit femenins de tennis per evitar que moltes dones deixin el tennis a la seva edat pel hàndicap de traslladar-se a un altre país.

Comentaris
To Top