ESPORTS

Pedro Munitis: “L’equip no s’ha merescut perdre”

Munitis, instants abans d'acabar expulsat / LL. FRANCO

Les valoracions del tècnic Pedro Munitis després de la derrota davant el Castelló (1-3)

Es trenca la ratxa. Jugada clau: “Crec que tot això té una anàlisi més profund. Sabíem que al davant teníem un equip de molta entitat, que ens ha sorprès amb el seu plantejament, amb el seu sistema de joc i la seva actitud de no tenir moltes ganes de jugar. Tota l’efectivitat i la contundència que hem tingut altres dies avui no l’hem tingut, amb un gol de rebot. Això ens ha fet passar deu minuts una mica tocats, però hem estat capaços d’equilibrar el partit i anar al descans. A la segona meitat hem generat ocasions de perill, però una jugada aïllada ha acabat al fons de la porteria. Cada jugador d’aquesta plantilla s’ha deixat la vida i avui els aficionats s’han sentit orgullosos del seu equip. Avui ens toca menjar verí. El futbol no ha estat just amb nosaltres”.

Punt final a la ratxa: “L’equip no s’ha deixat caure i això és més que una dinàmica. Ni guanyar l’anterior et fa guanyar el pròxim ni perdre avui et fa perdre el següent. Crec que l’equip necessita desconnectar un parell de dies. Avui, també, hem tingut a l’Aguza, Aarón Rey i Altimira, tocats. Una altra pedra en el camí que hem hagut d’esquivar”.

La segona meitat us heu vist sotmesos al joc que volia el Castelló?: “No ens han sotmès, però sí que hi ha hagut moments, com el gol, que ens han fet mal. En l’àmbit anímic et desenganxa, però ha estat momentani. Hem entrat molt bé a la segona meitat i l’hem acabat amb molta presència, intentant aconseguir un resultat positiu”.

Les baixes han condicionat a l’equip?: “Els que han entrat han rendit a un nivell superalt. Hem fet rotacions d’ençà que hem arribat i els resultats han continuat arribant”.

Expulsió i penal: “No pot ser que l’entrenador del Sabadell acabi expulsat. Sobre el penal? A mi m’ho semblen tots, i a l’àrea contrària, cap. És falta d’objectivitat, suposo”.

Sensació de prova de foc desaprofitada?: “És molt difícil aconseguir una dinàmica de partits sense perdre tan llarga. Però el valor més difícil és tenir la constància i no perdre la gana. L’equip ho ha tornat a demostrar i ha fet tot el possible. No s’ha merescut perdre. És una cosa més que dotze partits sense perdre. Hi ha hagut partits que ens hauria pogut tocar perdre, com el dia de l’UCAM. Em quedo amb l’actitud, que ha estat màxima”.

El suport de l’afició: “Ens sap molt greu no poder donar el caramel de la victòria a la gent que ens dona suport. A l’aficionat no l’enganyes i crec que amb el que han vist s’han sentit identificats. A vegades, quan no estàs content, ho pagues en contra el teu equip xiulant, i avui ha estat tot el contrari”.

Iago Indias: “Volíem la victòria per la nostra gent”

Valoració del partit: “Una llàstima. Teníem moltes ganes de fer un gran partit i emportar-nos la victòria. I més després del gol de Kaxe i l’ocasió de Néstor. Ells s’han trobat amb el gol de rebot i el segon també ha estat de rebot. Toca aprendre, especialment dels darrers minuts”.

Resultat just?: “Ells han començat bé al partit, i de mica en mica ens hem anat trobant millor, guanyant segones jugades. El seu gol ens han trastocat, ja que ens trobàvem en un gran moment. A la segona meitat hem començat molt bé, però el segon gol ens ha matat una mica. Volíem la victòria per la nostra gent”.

El Sabadell veu frenada en sec la seva ratxa davant el Castelló (1-3)

Comentaris
To Top