Oci i cultura

Pintura, dibuix i fotografia a Belles Arts

L’Acadèmia de Belles Arts inaugura aquest dimecres dues noves exposicions, corresponents als mesos de març i abril. Es tracta d’una mostra col·lectiva de pintura i dibuix d’Imma Guitart i Joaquim Riba, així com d’una mostra de fotografia d’Amalia Perez Alzueta, respectivament.

Les dues exposicions s’inauguren dimecres a les 19 h

Lo amagat / Mostra col·lectiva és el nom de la mostra d‘Imma Guitart i Joaquim Riba, que serà exposada a la Sala I. “Papers, retalls, dibuixos, línies, monotips i pintures, construeixen els collages per cercar diferents composicions en un procés de buscar, atrapar i condensar formes, assegura Imma Guitart. “El que jo sé fer és córrer els colors buscant les seves parelles o aproximacions, i així, a cops de pinzell, fer tacar les teles amb una infinitat d’ambients coloristes que fan tot un univers”, diu Joaquim Riba per la seva banda.

A més a més, la Sala Cub d’Assaig exposa Resetd’Amalia Perez Alzueta, qui assegura: “Alguns dels pensaments em permeten trobar el punt de partida per a reiniciar tot. Com qui ha de crear una identitat nova, perquè la seva vida d’això depèn. L’estratègia és lliure i sense límits, sense manual d’instruccion ni condicionants”

Les exposicions es poden veure fins el 13 d’abril de manera gratuïta.

Comentaris
To Top