ESPORTS

Munitis: “Hem de tocar de peus a terra. Tornar a l’origen”

Munitis, des de la cabina de premsa, amb Pablo Doñate / LL. FRANCO

Les valoracions del tècnic arlequinat Pedro Munitis després de la derrota davant el Reial Madrid Castilla (0-2).

Valoració del partit: “Crec que a la primera meitat hem estat bé, identificant els moments de pressió, sobretot en la primera meitat del primer temps. Hem jugat més a prop de la porteria rival que de la nostra i hem tingut ocasions clares per avançar-nos. Ara estem en una situació que amb mitja ocasió ens marquen. Ens ha entrat l’ansietat i perdem la calma i deixem de fer el que fèiem fins ara. Som capaços de tornar a entrar en partit i acabar la primera meitat bé. La segona hem entrat amb moltes ganes de capgirar el partit d’una forma immediata i altra vegada hem tornat a encaixar. I aquesta vegada ens ha fet molt mal”.

Dos gols a pilota aturada: “És una pena encaixar a pilota aturada. Estàvem sent molt sòlids i són coses que passen. Ara ens toca estrènyer el cul i treballar i intentar millorar. Són detalls que penalitzen molt, que no poden tornar a passar. Això és futbol i intentarem estar més atents pel futur”.

Dotze jornades sense perdre. Cop anímic el 0 de 6: “Hem de ser conscients que això serà molt llarg i dur. Nosaltres hem de tenir els peus a terra. Tornar a l’origen. A l’equip no el beneficien les motivacions externes, perquè això pot ser que faci entrar ansietat de fer ‘play-off’ i pujar a la Segona Divisió. El pròxim partit tornarà a ser una lluita molt dura i hem de recuperar aquesta solidesa defensiva”.

Satisfet amb el treball de l’equip?: “La gent s’ha de sentir molt orgullosa. Això és futbol i hi ha dies que estàs més brillant que altres. No soc ningú per dir el que la gent ha de sentir. Jo continuo estimant a cada un dels meus jugadors. Entenc que l’aficionat estigui enfadat, però els que estem a aquí dins veiem que els jugadors donen el 200%. Continuarem treballant perquè els resultats arribin”.

“Estic bastant emprenyat per al que podia haver sigut i ha estat”

Dos partits a casa i un 0 de 6 que allunya a l’equip del ‘play-off’: La veritat és que bastant emprenyat per al que podíem haver fet i ha estat, amb aquest 0 de 6. I encara amb més rabia per no haver pogut oferir una victòria a la nostra gent.

Dos gols a pilota aturada: “Fins avui no estàvem pràcticament patint en aquestes accions. Justament el mateix jugador ha marcat dos gols. Ho haurem de corregir perquè no torni a passar. Érem forts amb la pilota aturada i és un aspecte que s’ha de corregir”.

Cinquena groga: “Mai vols que arribi aquest partit de sanció per acumulació. És un moment complicat després de dues derrotes i en aquest sentit és bastant fotut”.

Neguit aboca a l’equip a un joc més directe: “És veritat que tenim una mena de jugar quan veiem que hi ha possibilitats de connectar amb el davanter o l’interior a l’esquena de la defensa. Però sí que crec que hauríem necessitat més calma”.

El Sabadell torna a ensopegar a casa, víctima d’accions d’estratègia (0-2)

Comentaris
To Top