Publicitat
ESPORTS

El Sabadell torna a ensopegar a casa, víctima d’accions d’estratègia (0-2)

CE Sabadell-RM Castilla

Un equip arlequinat previsible i poc resolutiu es veu superat per un filial madridista que treu petroli a pilota aturada

Imatge d'impotència arlequinada després d'encaixar un dels gols / Lluís Franco

Bany de realitat. Les il·lusions de mirar cap amunt s’han esvaït després d’encaixar la segona derrota consecutiva a la Nova Creu Alta, aquesta vegada davant un Real Madrid Castilla que ha tret petroli de dues accions d’estratègia molt mal defensades. El Sabadell, molt previsible i poc resolutiu, perd pistonada i sembla que haurà de centrar-se a assegurar la permanència.

Amb Pedro Munitis sancionat, veient el partit des d’una cabina de tribuna, el Sabadell ha sortit amb una idea clara: pressionar a dalt per complicar la sortida de pilota del filial blanc – de verd en aquesta ocasió – , una de les seves principals virtuts. Les bones intencions, però, no han estat suficients per impedir el guió del partit, o sigui domini i possessió del Real Madrid Castilla. Això sí, sense generar situacions de perill. De fet, la primera gran ocasió ha sigut arlequinada: excel·lent combinació entre Kaxe i Aarón Rey que ha deixat sol al gallec qui ha estavellat la pilota en el cos del porter en la seva sortida. Aarón continua amb problemes amb la definició.

Un cop de cap de Mario Martín a les mans d’Emilio Bernad ha estat el primer senyal ofensiu del filial madridista, que ha trobat el premi en una acció d’estratègia que ha sorprès tot el sistema defensiu local. El central Gila engaltat una volea impressionant tot sol en el segon pal. Gran rematada, però amb les màximes facilitats. Ha reaccionat bé el Sabadell i ha gaudit d’una doble oportunitat per igualar, en una internada d’Aarón i xut rebutjat per Fuidías, qui també ha desviat l’intent posterior de Xavi Boniquet. També ho ha intentat Aleix Coch a la sortida d’un córner. Sense encert. És com si l’estrella hagués abandonat el Sabadell.

Una claríssima opció malbaratada pel visitant Arribas en l’inici de la segona part ha estat el presagi de la desfeta. El pitjor és que el 0-2 ha arribat de nou a pilota aturada. És incomprensible que un equip amb ofici es vegi sorprès dues vegades en aquesta mena d’accions: córner al segon pal i rematada a plaer de Gila a la xarxa. Tampoc ha estat fi Emilio Bernad. El 0-2 ha deixat totalment grogui el Sabadell i sense reacció a Munitis. Un únic canvi – Néstor per Iago Indias – no ha variat res. Feia falta una sacsejada més forta. Fins al minut 83 no ha tornat a moure la banqueta el tècnic càntabre amb un triple canvi (Moha, Sergi Altimira i Dopi). Massa tard. Ja estava tot dat i beneït. Fins i tot el conjunt de Raúl ha pogut eixamplar l’avantatge en tres arribades molt clares entre el desconcert de la defensa. Emilio Bernad ha evitat el 0-3 i Aleix Coch ha vist la groga que li impedirà jugar a San Fernando.

El Sabadell, després d’aquests dos cops seguits a la Nova Creu Alta – en les dues millors entrades de la temporada amb més de 4.000 espectadors – ja sap que haurà de lluitar per assegurar la permanència i no complicar-se la vida en la recta final del campionat. No val a badar.

Fitxa Tècnica

Sabadell: Emilio Bernad; Muguruza, Teo Quintero, Aleix Coch, Caballo, Iago Indias (Néstor, m. 64), Jacobo (Sergi Altimira, m. 83), Aguza, Kaxe (Dopi, m. 83), Xavi Boniquet (Moha, m. 83) i Aarón Rey.

R. Madrid Castilla: Fuidías; Marvin (Carrillo, m. 3), Gila, Pablo Ramón, Miguel Gutiérrez, Blanco, Peter (Rafa Marín, m. 76), Latasa (Álvaro, m. 88), Aranda (Dotor, m. 76) i Mario Martín (David, m. 88).

Àrbitre: Francisco Javier López Pascual (Comitè valencià). Grogues: Aleix Coch, Jacobo; Blanco, Aranda.

Gols: 0-1, m. 36: Gila; 0-2, m. 57: Gila.

Incidències: 4.804 espectadors a la Nova Creu Alta. Un minut de silenci en record de Feliu Pont, soci d’honor del Centre d’Esports i fundador de l’empresa Cafès Pont.

Munitis: “Hem de tocar de peus a terra. Tornar a l’origen”

Publicitat
Comentaris
To Top