Ciutat

Junts per Sabadell reclama més aules per al Centre de Normalització Lingüística

La formació denuncia que des de fa temps els cursos i els exàmens de llengua catalana van trobant “solucions temporals”

Els regidors Cesc Baró, Lluís Matas i Quim Carné, de Junts per Sabadell / D.S.

El grup municipal de Junts per Sabadell demana a l’Ajuntament que “es posi fi a la clara mancança d’espais adequats del Centre de Normalització Lingüística de Sabadell” amb noves aules. La formació denuncia que des de fa temps els cursos i els exàmens de llengua catalana van trobant “solucions temporals de forma itinerant”, la qual cosa fa sensació d’improvisació.

Darrerament, segons Junts per Sabadell, hi ha hagut un notable increment d’alumnat i es fa necessari disposar d’aules amb prestacions, per poder atendre cursos i proves. La situació, assenyalen, “complica la feina del professorat i l’organització, i no dona la imatge de professionalitat i qualitat que es vol donar”.

Per aquests motius, el grup municipal reclama a l’Ajuntament de Sabadell que “tracti el tema amb la màxima acceleració i possibilitin el conveni de sessió de la forma més àgil i ràpida possible”. No obstant això, reconeixen que l’executiu ha activat les gestions en aquesta direcció.

“Cal evitar que hi pugui haver abandonaments per culpa de no poder atendre la demanda, sigui per instal·lacions insuficients o estades incòmodes i precàries”, afegeixen Junts per Sabadell.

Comentaris
To Top