ESPORTS

Munitis: “No vull sentir a parlar de play-off ni descens, això ens perjudica”

Munitis en el San Fernando-Sabadell

El tècnic arlequinat, encara invicte fora de casa, destaca el retorn als orígens dels seus jugadors i demana continuar així

Munitis a l'Estadi Iberoamericano abans del partit / AGÈNCIA LOF

Ha complert el seu segon partit de sanció a l’Estadi Bahia Sur Iberoamericano i després de patir moltíssim als últims minuts, Pedro Munitis es manté invicte com a tècnic arlequinat fora de casa. La seva valoració del partit ha estat molt positiva.

TORNAR AL BON CAMÍ: “Teníem un grandíssim rival al davant, que feia gols amb facilitat i es trobava en dinàmica molt positiva (7 jornades sense conèixer la derrota). Per això era molt important tornar al camí que havíem marcat des de la nostra arribada al club. L’equip ha sabut jugar amb humilitat i enfocar tota l’energia en aquest partit, sense pensar en altres conseqüències”.

ADAPTACIÓ: “Hem fet un bon partit. Potser ens ha costat una mica al principi, però l’equip ha tingut una gran capacitat d’adaptació a les circumstàncies del camp i el fort vent que bufava. Penso que hem anat de menys a més i a la primera part hem gaudit de més ocasions que el San Fernando. Després ha arribat el premi amb el gol de Kaxe“.

MILLORS SENSACIONS: “Estic content perquè hem estat capaços de plasmar sobre la gespa el que havíem plantejat. Les sensacions són molt diferents i molt més bones que el dia del RM Castilla per exemple”.

OBJECTIU: “Ara no vull parlar de play-off ni de descens. Hem d’enfocar-ho tot a competir en el següent partit. Pensar altres coses ens perjudica i s’ha demostrat. Crec que ho hem après i ens ajudarà mentalment”.

El Sabadell es refà amb una victòria d’or a San Fernando (0-1)

Comentaris
To Top