ESPORTS

Les pentacampiones d’Europa ja han arribat a Grècia

El CN Sabadell ja és a Grècia, on disputarà la ‘final four’ de waterpolo per aixecar la seva sisena Copa d’Europa

L'expedició, arribant a l'hotel de concentració, al Pireu / DS

L’Astralpool Club Natació Sabadell ja ha arribat a terres gregues per disputar, a partir d’aquest dissabte, la final four de l’Eurolliga, la novena en onze anys, i buscar la sisena Copa d’Europa. Pocs minuts després de dos quarts d’onze del matí, l’expedició encapçalada pel tècnic David Palma posava rumb a Grècia, per arribar puntualment a la una del migdia –hora catalana–.

Durant el vol, amb un centenar llarg de passatgers, una trentena de sabadellencs, el pilot de l’aeronau ha volgut desitjar sort a les pentacampiones d’Europa, mentre sobrevolaven el sud d’Itàlia: “Molta sort al Club Natació Sabadell. Tant de bo porteu de tornada, a Sabadell, la Copa d’Europa. Com deia aquell, les finals son per guanyar-les”, ha reptat, a les sabadellenques, el pilot portuguès Gil, de Vueling, abans de rebre nombrosos aplaudiments dels passatgers.

Mati Ortiz: “El partit davant del Pàdova és molt important per la confiança de l’equip”

Pocs minuts després d’aterrar a l’Aeroport Eleftherios Venizelos, la jugadora de l’Astralpool CN Sabadell, Mati Ortiz, ha volgut compartir les primeres impressions un cop arribades a Grècia: “Avui és important tenir una presa de contacte amb la piscina. Encarem aquesta possible sisena amb moltíssimes ganes de tornar a casa amb ella”, ha reconegut, una de les quatre representants al vestidor, que ara fa set anys va veure com l’Olympiacos les guanyava a la final de l’Eurolliga.

Sobre el rival de les semifinals, el Plebiscito Padova, Ortiz ha volgut calmar els ànims abans de pensar en una possible final davant l’Olympiacos: “Són unes semifinals i s’han de guanyar. El Padova és un equip molt dur, italià, i hem de fer el nostre joc”. En la mateixa línia, ha afegit que “el partit davant el Padova és molt important per la confiança de l’equip i aquest serà el primer repte que tindrem”.

L’Astralpool es classifica per a la ‘final four’ de l’Eurolliga

Comentaris
To Top