ESPORTS

L’Astralpool es classifica per a la ‘final four’ de l’Eurolliga

Judith Forca ha estat una de les màximes golejadores del partit amb tres dianes / LL. CLOTET

L’Astralpool Club Natació Sabadell tornarà, tres anys després, a disputar una final a quatre de la màxima competició europea de waterpolo femení. Les waterpolistes de David Palma han superat a l’Ethnikos per 8-6.

Lluny de relaxar-se, tot i els cinc gols de renda en l’anada al Pireu, les pentacampiones d’Europa no han donat cap bri d’esperança a les gregues. Les sensibles baixes de les neerlandeses Maartje Keuning i Sabrina van der Sloot no han impedit veure una versió sòlida de l’Astralpool durant tot el partit. Des del xiulet inicial, i liderades per la sabadellenca Judith Forca, màxima golejadora amb tres dianes, juntament amb Maggie Steffens, el Club ha dut la iniciativa en el marcador. La gran actuació de la portera nord-americana Ashleigh Johnson ha evitat que el primer període acabés amb només tres gols, obra de Maggie Steffens i de Judith Forca per partida doble (3-1).

En el següent període, les defenses han continuat prenent el protagonisme a l’atac d’ambdós conjunts, deixant poques escletxes a les porteries de Laura Ester i Johnson. Amb paciència i bon joc, Brigitta Games ha aconseguit situar el 4 a 2 després que Ioannou fes el momentani 3 a 2.

A la represa, les gregues han aconseguit tornar la igualada amb dos gols de Kontoni per posar emoció a la tornada dels quarts de final, però, novament, Steffens ha sortit al rescat per trencar el parcial de 0 a 2 i situar el 5 a 4. Irene González i Forca han deixat el partit vist per a sentència al final del tercer període (7-5). Amb tot decidit, els darrers vuit minuts han estat un veritable tràmit. Steffens ha acabat arrodonint el triomf amb el vuitè gol de les sabadellenques.

Comentaris
To Top