ESPORTS

“Tant de bo porteu de tornada, a Sabadell, la Copa d’Europa”

L’Astralpool Club Natació Sabadell ja descansa a tocar del port del Pireu, després d’un divendres frenètic. L’expedició sabadellenca, formada per una trentena de persones –aquest dissabte s’hi afegirà el president de l’entitat, Claudi Martí– va aterrar minuts després de la una del migdia -hora catalana- a l’Aeroport Eleftherios Venizelos.

Les jugadores del CN Sabadell, en l'entrenament previ a la semifinal / D.S.

Les jugadores del CN Sabadell, en l’entrenament previ a la semifinal / D.S.

Durant el vol, més curt del previst pel vent a 35.000 peus, el pilot portuguès de l’aeronau de Vueling va tenir un detall per a les pentacampiones d’Europa: “Molta sort al Club Natació Sabadell. Tant de bo porteu de tornada, a Sabadell, la Copa d’Europa. Com deia aquell, les finals són per guanyar-les”, va reptar, de forma amistosa, abans d’aixecar aplaudiments del centenar llarg de passatgers.

Un cop l’expedició va arribar a l’hotel del Pireu, David Palma i Maartje Keuning, van dirigir-se a la roda de premsa prèvia a la final four. La resta de l’expedició va carregar piles per afrontar l’entrenament previ a la gran cota d’aquest dissabte: “És una piscina molt gran, amb molt espai, que ens costarà adaptar-nos-hi. Però tenim la il·lusió de tornar a competir al nivell més alt a casa de l’Olympiacos”, reconeixia el tècnic David Palma, instants abans d’iniciar la sessió preparatòria.

Per la seva part, Judith Forca no amagava les ganes de “començar la final four” en una piscina de records amargs, després de la derrota l’any 2015: “se’t remouen coses, però les ganes són màximes d’emportar-nos la copa”.

L’alcaldessa, al Pireu

Aquest dissabte, la llotja d’autoritats tindrà una àmplia representació sabadellenca. A més del president, Claudi Martí, l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, també assistirà a les semifinals. La tinenta d’alcaldessa Marta Morell; la regidora d’esports, Laura Reyes; i el portaveu de Junts, Lluís Matas, seran a les grades del Petros Kapagherof.

L’Astralpool CN Sabadell inicia la conquesta del sisè ceptre europeu

Comentaris
To Top