ESPORTS

L’Astralpool CN Sabadell inicia la conquesta del sisè ceptre europeu

La conquesta comença. Aquest dissabte 18 h –hora catalana– l’Astralpool Club Natació Sabadell torna tres anys després a disputar unes semifinals de la màxima competició europea de waterpolo femení de clubs. El rival de les pentacampiones d’Europa serà el Plebiscito de Pàdova italià, un equip “molt lluitador que ens posarà les coses molt difícils si nosaltres no fem el partit que hem de fer”, va assegurar la jugadora de l’Astralpool, Irene González, poc abans d’iniciar l’entrenament previ.

David Palma i Maartje Keuning, al centre, durant la roda de premsa al Pavelló de la Pau i l’Amistat, al Pireu / D.S.

David Palma i Maartje Keuning, durant la roda de premsa al Pavelló de la Pau i l’Amistat, al Pireu / D.S.

Tot i no arribar en el seu millor moment –la neerlandesa Maartje Keuning serà baixa, i la sabadellenca Maica García arriba tocada–, l’objectiu de les sabadellenques no és cap altre que superar el primer escull i plantar-se a una nova final europea: “Els he demanat a les noies que donin el 100% i tinc plena confiança que així serà. Tenim un equip configurat per guanyar la Copa d’Europa i espero que comencem amb bones sensacions”, afegia el tècnic David Palma.

L’arribada de la canadenca Monika Eggens i les bones sensacions de la nord-americana Maggie Steffens, després de rebre una segona infiltració a principis de setmana, conviden a l’optimisme.

Si tot va sobre el previst, les sabadellenques haurien d’arribar a la gran final d’aquest diumenge davant l’amfitrió i vigent campió, el poderós Olympiacos grec. Un duel entre dos ‘grans’ d’Europa que l’any 2015 ja es van trobar cara a cara al Pireu, amb victòria de les hel·lèniques.

“Tant de bo porteu de tornada, a Sabadell, la Copa d’Europa”

Comentaris
To Top