SANT CUGAT

Swvl inverteix 5 milions en un ‘hub’ d’intel·ligència artificial a Sant Cugat

La multinacional formarà un equip de 50 professionals a finals d’any

La multinacional formarà un equip de 50 professionals a finals d’any

El grup de mobilitat dels Emirats Swvl, especialitzat en serveis de mobilitat urbana, invertirà 5 milions d’euros en un nou hub d’intel·ligència artificial a Sant Cugat del Vallès, segons va avançar aquest dissabte La Vanguardia.

Swvl va comprar l’any passat l’empresa emergent catalana Shotl (participada en un 30% fins llavors per Moventia), creadora d’algorismes que possibiliten als usuaris realitzar peticions de transport sota demanda mitjançant una aplicació. Shotl, que va néixer a Sant Cugat el 2017 i els fundadors del qual són els germans Gerard, Osvald i Igor Martret, es va integrar a partir de llavors a Swvl.

Recentment, Swvl ha començat a cotitzar en el Nasdaq, el parquet nord-americà de companyies tecnològiques, després de fusionar-se amb el vehicle d’inversió Queen’s Gambit Growth Capital.

La multinacional espera que el seu nou “hub” a Sant Cugat tanqui l’any amb 50 treballadors.

Comentaris
To Top