Oci i cultura

Sabadell celebra la 26a edició del Dia Internacional de la Dansa

/VICTÒRIA ROVIRA

Després de dos anys on la pandèmia i les seves restriccions havien dificultat la normal celebració del Dia Internacional de la Dansa, per fi Sabadell ha pogut recuperar aquesta popular celebració. El públic ho esperava amb candeletes i això s’ha notat amb una plaça del Doctor Robert plena de gom a gom per veure les coreografies de ball que s’han celebrat durant tot el matí i migdia, realitzades per escoles i associacions de la ciutat.

Per a Maica López, directora de l’Escola de Dansa Artístik, les celebracions d’avui han estat molt encertades en ser també el dia de la mare i del treballador, ja que “ballar també és una feina i moltes mares s’hi dediquen”.

El públic gaudint de l’espectacle / VICTÒRIA ROVIRA

“Feia quasi dos anys que no podíem ballar amb públic i ho trobàvem a faltar, poder-ho fer sense mascareta ha estat molt gratificant”, comentava Judit Llambrich, jove ballarina que ha participat en l’actuació.

Les ballarines en una de les coreografies / VICTÒRIA ROVIRA

Després d’un període en què moltes de les escoles de dansa de la ciutat han passat moments molt complicats per culpa del confinament, la celebració d’aquest diumenge ha estat una bona mostra que la situació s’ha superat i encaren el futur amb molta positivitat.

Comentaris
To Top