Oci i cultura

L’Esbart Sabadell Dansaire convida a participar al Dia Internacional de la Dansa de forma digital

Una actuació de l'Esbart Sabadell Dansaire davant l'Ajuntament /CEDIDA

Enguany la Covid-19 impedirà la celebració als carrers del Dia Internacional de la Dansa 2020. Això no obstant, l’entitat que organitza cada any aquesta commemoració a la nostra ciutat, l’Esbart Sabadell Dansaire, no s’ha resignat i d’acord amb l’Ajuntament de Sabadell, han acordat celebrar aquesta festa de forma virtual. Per això, des de l’entitat es demana la col·laboració i participació de la ciutadania, molt especialment dels alumnes de les escoles de dansa que cada any sortien al carrer a fer les seves demostracions.

Els qui vulguin participar podran enviar petites coreografies, fragments de balls i demostracions de dansa fetes des de casa. Aquestes petites demostracions han de tenir una durada màxima de tres minuts. No hi ha límit en l’estil de dansa que s’hagi escollit, això queda a gust de cadascú.

Un cop estigui feta la gravació, s’ha de penjar en el canal de YouTube de cada participant i compartir-lo amb un link a l’adreça de correu electrònic: [email protected]

Com veure els vídeos

Totes les gravacions es podran veure el diumenge vinent a partir de les 11 del matí a través del canal del Dia Internacional de la Dansa a Sabadell, al que s’hi podrà accedir des de la web de Cultura de l’Ajuntament: http://www.sabadell.cat/ca/Cultura.

Esbart Sabadell Dansaire també convida a tothom a gaudir dels actes previstos per la celebració d’aquest dia. Per això s’ha previst un calendari d’activitats que començarà aquest divendres 24 d’abril i acabarà el pròxim dimecres 29 oficial del. Dia Internacional de la Dansa

Calendari d’activitats

Des del divendres 24 fins al dimecres 29 s’emetran pel canal de YouTube del Dia Internacional de la Dansa a Sabadell les Gal·les de dansa clàssica corresponents als anys 2016, 2018 i 2019.

El dissabte 25: a les 18:00, es farà una barra de dansa clàssica en directe, impartida pel sabadellenc Ramon Taulé Tello, professor del Conservatorio Municipal Profesional de Danza de Saragossa, a través del seu canal d’Instagram.

El diumenge 26: durant tot el dia, i a partir de les 11 s’emetran tots els vídeos dels participants a la Mostra de dansa pel canal de youtube del Dia Internacional de la Dansa a Sabadell. Els podreu veure en el mateix canal de Youtube.

El dimecres 29: a les 18:00 es farà la lectura del missatge de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya, que aquest any ha estat escrit per la crítica de dansa Montse Otzet. També es podrà veure a través del canal de youtube i serà llegit per la mateixa autora.

El dimecres 29: Balla amb família, un nou repte a tots els ciutadans de Sabadell perquè s’afegeixen a la celebració del Dia Internacional de la Dansa i gravin una coreografia, de l’estil que vulguin, amb família. Les coreografies les hauran de penjar en les seves xarxes socials amb el hagstag #Sabadellendansa

Tots aquests continguts a més del canal de youtube del Dia Internacional de la Dansa a Sabadell, els podreu trobar també al web http://www.sabadell.cat/ca/Cultura a l’article que portarà el títol Dia Internacional de la Dansa 2020.

Comentaris
To Top