Publicitat
SANT QUIRZE

Sant Quirze del Vallès, el municipi amb més fans d’Eurovisió d’Espanya

eurovisio sant quirze

Itàlia, representada per Blanco i Mahmood, amb la cançó Brividi, guanyaria Eurovisió

El municipi d’Espanya amb major nombre de fans al festival d’Eurovisió entre la seva població és Sant Quirze del Vallès, segons un estudi de l’agència de màrqueting Internet República.

El portal ha classificat tots els municipis d’Espanya segons el nombre de vegades que la seva població va teclejar el terme Eurovision (sense accent) a Google. Proporcionalment, el poble vallesà se situa en primera posició, per davant de Carinyena (Saragossa) i Santiago de Castelo (La Corunya). El festival se celebrarà el 14 de maig a Torí, Itàlia.

L’any 2015, Sant Quirze del Vallès ja va ser la primera ciutat de l’Estat amb més cerques a Google del terme, en proporció a la seva població, segons recollia aleshores RTVE.

Per a crear el nou rànquing, l’agència de màrqueting s’ha basat en les cerques sobre el festival des de l’any 2004 fins a desembre de 2021. Les eines utilitzades han estat Brandwatch, Keyword Planner de Google Ads i Google Trends.

Per altra banda, Galícia és la comunitat autònoma que lidera el nombre de cerques a internet, per sobre de Castella i Lleó i Castella La Manxa.

Itàlia, possible guanyadora d’Eurovisión

L’estudi també s’aventura a pronosticar qui guanyarà. Segons les dades recollides, seria Itàlia, representada per Blanco i Mahmood, amb la cançó Brividi. Espanya trencaria amb els mals resultats dels darrers anys, ja que se situa la candidatura de Chanel i la seva cançó SloMo entre les cinc primeres posicions per guanyar el festival.

Segons l’agència, la candidatura de Chanel està entre les cinc primeres en cases d’apostes, enquestes i interès en les recerques dels fans d’Eurovisió. A més, el seu tema ha estat un dels més reproduïts, en comparació amb les altres candidatures.

Publicitat
Comentaris
To Top