Oci i cultura

El musical ‘Aladí’ tanca temporada a La Faràndula

L'elenc protagonista del musical 'Aladí', dins dels 70 participants / DS

La Joventut de la Faràndula tancarà la temporada amb l’estrena d’Aladí, el seu nou musical que arriba aquest dissabte 14 de maig al Teatre La Faràndula.L’espectacle, sota la direcció de Joan Bta. Torrella i Míriam Vila, es podrà veure durant dues úniques setmanes (fins al 22 de maig), amb funcions els dissabtes (18 h) i els diumenges (en doble sessió, de 12 h i 18 h).

Aladí és una versió lliure del conte més conegut de Les mil i una nits. L’espectacle traslladarà els espectadors al cor de la ciutat d’Agrabah, on Aladí aconseguirà la llàntia meravellosa i alliberarà el geni que viu al seu interior i que, en agraïment, li concedirà tres desitjos.

Amb guió de Míriam Vila, la música del compositor Oriol Padrós i les coreografies de Montse Argemí de l’Escola de Dansa Bots, el muntatge està protagonitzat per Eric Alés, en el paper d’Aladí; Cristina Fabero com a Jasmine; Llorenç Costa com a Geni; i David Medina com a Jafar, el malvat visi reial.

La proposta s’havia d’estrenar fa dos anys a La Faràndula però la seva preparació va quedar aturada a causa de la Covid. Finalment, amb la relaxació de les restriccions d’aquests darrers mesos, els més de setanta actors i actrius que participen a la proposta han pogut reprendre els assajos. A més d’un extens repartiment, Aladí aposta per una escenografia de grans dimensions i un vestuari integrat per més de 150 vestits diferents.

Les entrades per a les funcions ja es poden adquirir tant online com a la taquilla del Teatre Principal. Es van posar en venda el 6 d’abril i en poc més de 20 dies ja se n’han venut més de 4.000.

Comentaris
To Top