Ciutat

L’Institut Sabadell torna a guanyar el concurs estatal de programació ProgramaMe

Tres alumnes de cicle formatiu d’informàtica de l’Institut Sabadell s’han proclamat campions de la 11a edició del concurs estatal de programació ProgramaMe, celebrat el 28 d’abril. La competició, organitzada per la Universitat Complutense de Madrid, planteja 11 problemes d’un alt nivell de dificultat a analitzar i resoldre en només 3 hores. És la segona vegada consecutiva que el centre educatiu guanya aquesta cita.

Els alumnes del centre sabadellenc, Pol Gonzalo, Eloi Redondo i Jonathan Santiago, estudien el primer curs del cicle de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma amb el perfil professional de videojocs i oci digital. Després de destacar en la primera fase del concurs, en modalitat en línia i amb connexió simultània, van imposar-se a la final de Madrid.

institut sabadell

Els alumnes del centre sabadellenc, Pol Gonzalo, Eloi Redondo i Jonathan Santiago / D.S.

En total, hi han participat 140 equips de 49 instituts diferents d’arreu d’Espanya. L’equip guanyador de l’Institut Sabadell va resoldre 7 dels problemes.

Del centre educatiu de la ciutat, hi va participar també un equip format pels alumnes Isaac González, Izan Mata i Noah Ramos, que van aconseguir resoldre 3 problemes.

Comentaris
To Top