Oci i cultura

La gavina de Txékhov sobrevolarà la Quartera

L'elenc protagonista de 'La Gavina' / DS

La companyia de teatre alGalliner s’anima en aquesta ocasió amb Txékhov. Concretament amb La Gavina, estrenada l’any 1896 i ambientada a Rússia, la qual està considerada com un dels grans clàssics del teatre universal. Donen continuitat a les seves darreres dues adaptacions, Els fusells de la senyora Carrar i El Muntaplats, de Bertolt Brecht i Harold Pinter, respectivament.

Aquesta gavina d’alGallinera estrenarà el proper dijous 19 de maig a la sala La Quartera (annex al casal Can Capablanca), dins la cinquena temporada de programació teatral de l’espai,

L’espectacle conta amb la direcció d’Albert González i es podrà veure durant tres úniques setmanes fins el 5 de juny (amb funcions de dijous a diumenges). La reserva d’entrades es pot realitzar enviant un correu a [email protected].

L’elenc està format pels sabadellencs Diana Torné, Santi Ricart, Marc Solé, Montse Martínez, Pep Carpena, Marta Tricuera, Enric López, Montse Vidal, Pep Muñoz i Xajo Gorina. La firma escenogràfica és del també sabadellenc Francesc Bonsfills.

El muntatge gira entorn dels somnis frustrats, les ambicions impossibles, les il·lusions perdudes, els xocs generacionals i els amors no correspostos.

Comentaris
To Top