Ciutat

Una quarantena de persones, contra el SurfCity

Una quarantena de persones s’han concentrat aquest divendres a la tarda davant l’Ajuntament per reclamar que s’aturi el projecte de la piscina d’onades al Ripoll, SurfCity. La protesta l’ha convocat la Plataforma en Defensa del riu Ripoll, per reclamar que es preservin els espais naturals.

Diversos assistents a la concentració contra el SurfCity / VICTÒRIA ROVIRA

Diversos assistents a la concentració contra el SurfCity / VICTÒRIA ROVIRA

El portaveu de la plataforma, Joan Carles Sallas, assegura que en les pròximes setmanes emprendran diferents iniciatives per aturar la tramitació administrativa d’aquest projecte, que assegura que arribarà al ple municipal de maig amb la concessió del terreny.

I aquest punt és el que preocupa la plataforma, perquè “aquest tràmit està mal fet i és impugnable”, segons Sallas, primer amb un recurs d’alçada a l’Ajuntament, i també presentaran un escrit al secretari municipal perquè revisi el cas. Des de la plataforma asseguren que la qualificació del terreny com a esportiu es va aprovar l’any 1993, abans de la llei d’urbanisme que obliga a tenir un estudi de mobilitat i d’impacte ambiental dels projectes que es vulguin implementar. Tampoc es pot, mantenen, fer una adjudicació directa sense treure-la a concurs i reclamen més transparència. A la concentració hi han assistit els portaveus municipals d’ERC i la Crida.

Comentaris
To Top