Vallès

Reoberta l’AP-7 a Barberà després de tres hores de tall per l’incendi d’un camió cisterna

accident ap7 barbera

Els vehicles poden circular per dos carrils i els altres dos continuen tancats

Un camió cisterna incendiat a l'AP-7 a Barberà del Vallès / ACN

L’AP-7 ha quedat reoberta cap a les 10 del matí a Barberà del Vallès després de tres hores de tall en sentit Tarragona per l’incendi d’un camió cisterna. Els vehicles poden circular per dos carrils i els altres dos continuen tallats, ja que els serveis estan treballant en la retirada del vehicle i també en la neteja i el manteniment de la via.

L’avís de l’incident ha arribat a les 6.48 hores i ha provocat cues quilomètriques en plena hora punta en els dos sentits. La incidència també ha afectat la B-23 des de Molins en direcció a Martorell i l’enllaç amb l’AP-7, així com la B-30 des de Sant Cugat. Els Bombers han activat sis dotacions, han apagat el foc i el conductor ha sortit il·lès.

Comentaris
To Top