Ciutat

Neix l’Associació d’Infermeres Jubilades del Parc Taulí per mantenir els vincles d’amistat

L’Associació d’Infermeres Jubilades del Parc Taulí s’ha presentat en societat aquest dimecres, 8 de juny, a l’auditori de l’hospital sabadellenc. L’acte va comptar amb la participació de les impulsores, la presidenta del Taulí, la infermera Mariona Creus, i el director general de la corporació sanitària, Joan Martí, a més de la regidora de Salut de l’Ajuntament de Sabadell, Sònia Sada.

Presentació de l’Associació d’Infermeres Jubilades del Parc Taulí, a l’auditori de l’hospital / CEDIDA

Amb la voluntat de mantenir les relacions personals i professionals entre les infermeres jubilades i el Taulí, l’associació farà activitats com trobades per anar a caminar, sortides culturals, dinars i clubs de lectura, entre altres. La intenció és que no es perdi l’amistat que uneix a les infermeres, puguin donar suport a les més vulnerables i volen col·laborar amb els companys en actiu, l’hospital, el Col·legi Oficial d’Infermeres de Barcelona (COIB) i altres organismes sanitaris.

Impulsores de l’Associació d’Infermeres Jubilades del Parc Taulí / CEDIDA

La primera junta directiva de l’organització està presidida per Magda Diví. Mercè Ruiz és la vicepresidenta; la tresorera és Núria Mañé, Àngels Soler la secretària i Encarna Ramos, la vocal i responsable de comunicació.

L’associació disposa d’un espai a la pàgina web del Taulí i ha habilitat un correu electrònic perquè està a disposició de qui vulgui contactar-hi, enviant un missatge a [email protected].

Comentaris
To Top