Vallès

Localitzat el conductor que va atropellar una família de camí a l’escola i va fugir

Els fets van passar dijous al matí a Sant Cugat

La Policia Local de Sant Cugat del Vallès ha localitzat el conductor que aquest dijous va atropellar una mare i els seus dos fills quan es dirigien a l’escola Gerbers d’Orlhac. Els fets van passar a primera hora, i la dona i un dels menors van haver de ser traslladats a un hospital de Terrassa en estat menys greu.

El conductor va fugir del lloc sense prestar ajuda a la família, però la policia ha identificat el vehicle gràcies a les càmeres de trànsit que hi ha en diferents punts del municipi i ja ha iniciat les diligències per denunciar els fets als jutjats.

De la mateixa manera, ho ha comunicat a l’autor dels fets. L’Ajuntament assegura que revisarà a nivell tècnic el punt de l’accident per incrementar la seguretat dels vianants.

Comentaris
To Top