Ciutat

Restablerta la circulació a la línia S2 Sabadell d’FGC

Una avaria al Baixador de Vallvidrera ha provocat problemes a la línia Barcelona-Vallès

Imatge d'arxiu d'un tren dels FGC

La línia Barcelona-Vallès ha vist interrompuda la circulació habitual de trens aquest dilluns per culpa d’una avaria a la instal·lació de l’estació del Baixador de Vallvidrera. La reparació del problema ha provocat afectacions en els trens de la S1 Terrassa i S2 Sabadell, que durant poc més de dues hores només han funcionat des de i fins a l’estació de Valldoreix. Segons ha informat posteriorment en el seu perfil de Twitter Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, el servei de trens entre Pl. Catalunya i La Floresta s’ha restablert abans del migdia, recuperant la circulació amb trens fora de l’horari habitual.

Segons ha informat la companyia, durant les tasques de reparació s’ha facilitat un servei alternatiu per carretera entre Sarrià i Valldoreix per evitar la zona afectada per l’avaria i que els usuaris puguin desplaçar-se fins a la següent estació, arribant al destí final de la línia a Plaça Catalunya. Per aquest motiu, hi ha afectacions horàries en els trens, que circulen sense la freqüència habitual.

Comentaris
To Top