SANT QUIRZE

Els roben violentament dues cadenes d’or després de sortir de Waka

Dos nois acabaven de sortir de la discoteca quan dos individus se’ls van acostar i els van arrencar d’una estrebada les cadenes d’or

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir aquest diumenge un jove de 21 anys, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència a Sabadell. Els fets, segons fonts policials, van passar la matinada de dissabte, a les 06:30 hores, al costat de la macrodiscoteca Waka de Sant Quirze del Vallès. Dos nois estaven al carrer després de sortir de la discoteca quan dos individus se’ls van acostar i els van arrencar d’una estrebada les cadenes d’or, valorades en 700 i 300 euros, respectivament.

Arran d’aquest fet es va obrir una investigació per tal d’identificar els dos lladres. Els agents van comprovar que el dia abans dels fets, dues dotacions de seguretat ciutadana, que feien tasques preventives per la mateixa zona d’oci, havien identificat un dels lladres. Amb aquesta informació, l’endemà, diumenge, es va muntar un dispositiu que va permetre detenir, a les 00:30 hores, un dels presumptes autors del robatori.

El detingut, que té altres antecedents per fets similars, va passar el 25 de juliol a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció número 3 de Sabadell, el qual va decretar presó provisional.

Els Mossos reforcen els controls sobre la discoteca Waka Sabadell

Comentaris
To Top