SANT CUGAT

Mossos investiga per estafa una empresa de plaques solars de Sant Cugat

plaques solars

Afectats de diversos municipis catalans han denunciat els responsables de la companyia alemanya Sunblitz Kraft

Els Mossos d’Esquadra investiguen l’empresa alemanya Sunblitz Kraft per haver estafat almenys 16 persones. Segons ha publicat aquest diumenge ‘El Periódico’ i ha confirmat la policia catalana a l’ACN, els afectats són de diversos municipis de Catalunya i ho han denunciat a diverses comissaries del territori. El rotatiu recull testimonis que asseguren que no hi ha ni rastre dels responsables de la companyia, que en la seva pàgina web indica que té oficines a Sant Cugat del Vallès i a Palma de Mallorca. La policia catalana investiga la possible estafa i té constància de denúncies a aquesta empresa a pobles i ciutats del Baix Camp, el Solsonès, el Vallès Oriental i el Vallès Occidental.

‘El Periódico’ recull el testimoni de Damián Núñez, un veí de Botarell (Baix Camp) que el 7 de febrer va fer el primer pagament, de 3.990 euros, perquè instal·lesin nou panells solars a la seva teulada. Des d’aleshores cap tècnic ha trepitjat casa seva.

Núñez ha trucat reiteradament a la companyia, però només l’han respost amb excuses. A mitjans de juliol va rebre la trucada del suposat administrador de l’empresa, que li va dir que havien tancat i que un treballador s’havia emportat els diners.

Segons el rotatiu, hi ha un grup de whatsapp amb 22 persones que diuen haver estat víctimes de l’estafa d’aquesta empresa de plaques solars. A la seva pàgina web, Sunblitz Kraft es vanta de tenir 32 anys d’experiència i d’haver fet 100.000 instal·lacions d’energies renovables arreu d’Europa.

Comentaris
To Top