Ciutat

Traslladen al Taulí una menor ferida en un incendi a Ripollet

incendi ripollet
El foc ha començat de matinada i ha cremat totalment l’habitatge de Ripollet

Dos adults i una menor han resultat ferits de poca gravetat en l’incendi d’un pis de la rambla Sant Jordi de Ripollet (Vallès Occidental). Segons els Bombers de la Generalitat, el foc ha començat per causes que s’investiguen cap a dos quarts de dues de la matinada d’aquest dilluns i fins al lloc s’han desplaçat nou camions del cos.

El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) hi ha enviat cinc ambulàncies i ha atès quatre persones: una menor, que ha estat evacuada a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell; dos adults, que ha portat a Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi; i un afectat que ha estat donat d’alta ‘in situ’. Les flames han calcinat completament el pis on s’ha originat el foc, situat a la quarta planta.

Els Bombers han donat el foc per extingit a dos quarts de tres de la matinada. L’estructura del bloc de cinc pisos, situat al número 129 de la rambla Sant Jordi, no ha quedat afectada.

Comentaris
To Top