FESTA MAJOR

El Triquell actuarà a l’acte de Festa Major del Diari de Sabadell

El Triquell serà per Festa Major de Sabadell

El cantant d’‘Eufòria’ serà entrevistat amb públic, cantarà i firmarà autògrafs diumenge a la plaça de Ricard Simó, davant de la redacció

El Triquell actuarà per Festa Major, a l'acte del Diari de Sabadell

Si no t’has perdut ni una sola gala d’Eufòria (TV3), reserva l’agenda el diumenge vinent a la tarda. El Diari de Sabadell organitza un acte de Festa Major amb el Triquell, finalista del programa i un dels cantants més prometedors del panorama musical català. Serà a la plaça de Ricard Simó, a davant de la nostra redacció, a partir de les 18 h. S’hi podrà veure l’artista actuant en directe.

L’acte constarà d’una entrevista pública en què el Triquell se sincerarà sobre els sentiments, les emocions, les amistats o, per exemple, les contradiccions del seu pas pel programa. El carismàtic cantant també parlarà dels projectes que té en marxa després d’Eufòria, on va ser l’artista més votat. De fet, és a punt de presentar la seva primera cançó, que es mou entre el pop i l’estil urbà.

Al final de l’acte de Festa Major del Diari de Sabadell, el Triquell interpretarà una cançó en directe i en exclusiva per al públic assistent a l’acte, que serà conduït pel periodista Guillem Plans. El cantant acabarà firmant autògrafs i hi haurà l’ocasió de fer-se una fotografia amb ell, a l’interior de la redacció del mitjà.

Entrades pel seu primer concert

Per aquesta ocasió especial, Diari de Sabadell organitza un sorteig de 5 entrades per viure el primer concert de la carrera en solitari del Triquell. El concert serà el 13 de maig de 2023, al festival GuitarBCN de la Sala Apolo. Hi presentarà el seu primer àlbum, que ha gravat a finals d’aquest mes d’agost amb el segell Halley Records.

Per a participar en el sorteig, caldrà omplir el formulari que trobareu a continuació, amb què quedareu subscrits a la newsletter ‘Bon dia, Sabadell’, que és gratuïta.

Hi ha temps fins al divendres a les 23.59h per participar en el sorteig. Els guanyadors seran anunciats diumenge, durant l’acte. 

 

Comentaris
To Top