ESPORTS

Amorebieta o Castelló? Diumenge, el veredicte

El tècnic arlequinat, Gabri Garcia, lamentant-se dels errors defensius / LL. FRANCO

Tot i l’atapeïda i variada agenda d’actes, concursos i activitats amb motiu de la Festa Major de Sabadell, no va ser un reclam suficient perquè un centenar d’arlequinats decidissin fer costat a l’equip de Gabri Garcia a Castàlia. Un estadi de visita obligada que temporada rere temporada ofereix un gran ambient amb milers d’’orelluts’ animant –i també xiulant– als  albinegros, com es va poder comprovar, una vegada més, el passat diumenge.

Desafortunadament, però, i a diferència del què havia succeït les darreres temporades amb Antonio Hidalgo i Pedro Munitis a la banqueta, el Sabadell es va equivocar de tecla, tal com el mateix Gabri Garcia reconeixia, sense embuts, a la roda de premsa post partit: “El plantejament que he fet és dolent i assumeixo tota la responsabilitat. A vegades, prens decisions i t’equivoques”.

Més enllà del dibuix tàctic i de si el Sabadell havia de sortir amb dos o tres centrals des del darrere –amb l’entrada de Pau Resta, passant a tres centrals, l’equip va estar més protegit– va quedar palès que el tàndem Pelayo-Athuman ara com ara és una aposta molt arriscada. Un caramel per als davanters que s’han d’enfrontar al Sabadell.

Els diversos canvis, especialment, l’entrada de Pau Víctor, de qui Garcia en va destacar la seva actuació, va ser un bri d’esperança per al futur a curt i mitjà termini del conjunt arlequinat, que necessita, amb urgència, aturar l’hemorràgia de Castelló: “Estem lluny del Sabadell que volem. Hem de ser més sòlids. Amb la pilota fem moltes coses bé, per tant, l’assignatura important és ser fort al darrere”.

Tranquil·litat

Al final del partit, intercanvi de punts de vista entre el cos tècnic i el director general del CE Sabadell, Bruno Batlle, l’únic representant a la llotja del Municipal de Castàlia. Pocs minuts abans de marxar cap a Sabadell en autocar, la mà dreta de Garcia i segon entrenador Miki Lladó, es mostrava confiat per revertir aquesta situació. La primera oportunitat? Cornellà.

Així de taxatiu es va expressar el golejador Joanet López: “A la primera meitat ens ha faltat tenir més la pilota. Som un equip que sense ella patim. Estic segur que contra el Cornellà la tindrem més i guanyarem”.

Comentaris
To Top