Oci i cultura

Azul i Roger Padrós, estrenes musicals de la setmana

El sabadellenc Oriol Brunet (Azul) i el polinyanenc Roger Padrós han estrenat vídeoclips musicals aquesta setmana. Ben diferents tots dos, il·lustren les línies mestres que els artistes estan dibuixant per obrir-se camí a l’esfera musical catalana.

Rere la identitat artística d’Azul, Brunet ha publicat Underdog, un single extret del nou àlbum Motion is Emotion (Bankrobber, El Jardí Amagat, 2022). Una taula enmig de naturalesa on seuen un grup d’amics, amb estètica retro, mentre cau la tarda, enfosquida. De nit, i mentre les copes de vi se succeeixen, comencen les peripècies i la trobada es descontrola, amb la textura musical que el mateix Azul com a “sicodèlia mediterrània”. És la mateixa taula en què fa setmanes Azul va ubicar el vídeoclip Set You Free.

 

Per altra banda, Padrós ha ubicat el vídeoclip de Digue’m, que va estrenar dijous, enmig del bosc. La cançó, de pop català, segons el mateix artista exparticipant del programa La Voz és “un petit himne per totes les persones que han format part de cada passa” i “parla de triar-se i de ser triat, de la gent que estimes i de tu”.

 

Comentaris
To Top