Oci i cultura

VÍDEO: ‘Gestió emocional de merda’

Portada del nou 'single' / DS

Els músics sabadellencs Azul i Bert Bert acaben d’estrenar el single i videoclip de Gestió emocional de merda. Es tracta d’una col·laboració dels dos joves sabadellencs, en el que suposa el debut de Bert Bert i l’estrena en català d’Azul.

“La cançó parla de la Gestió emocional de merda que es té als 14 i 15 anys quan s’està enamorat”, explica Oriol Brunet, que dóna nom a Azul. “Parla també del fet que anem creixent i ens pensem que hem après molt de la vida, però al final no és tan fàcil gestionar les emocions: el món és complicat”, afegeix.

Seguint la línia del bedroom pop, els dos artistes sabadellencs aposten per una estètica lo-fi i feta a casa. Autoproduïda i gravada a l’habitació d’Azul (i posteriorment mesclada i masteritzada per Albert Dei), la cançó incorpora elements com la sobresaturació i un lleuger detune que donen una estètica home-made.

Aquesta estètica es veu reforçada amb el videoclip, dirigit i editat per zul, on el contingut són tot talls de videotrucades durant el transcurs d’una cita versió telemàtica.

Bert Bert és un projecte que s’estrena amb aquest senzill i és coproduït entre Albert Sandoval (compositor, cantant i intèrpret) i Albert Dei (productor). Les seves principals influències són Rex Orange County, Boy Pablo, Clairo, Alizzz o Sen Senra, combinades amb l’escena del pop metafísic, com ara Ferran Palau, Renaldo & Clara o el Petit de Cal Eril.

Comentaris
To Top