Publicitat
Ciutat

Roger Padrós enamora el públic amb la tendresa de les seves cançons

El cantant polinyanenc va dur a terme ahir a la nit un concert a l’escola Font Rosella en què va presentar els nous temes de l’àlbum ‘Historia de una canción’

Roger Padrós, en un moment de la seva actuació ahir a l'escola Font Rosella / LLUÍS FRANCO

Roger Padrós va enamorar ahir al vespre el públic de l’escola Font Rosella amb la tendresa de les seves cançons en el penúltim dia de Festa Major. El cantant polinyanenc, acompanyat de la seva banda musical, va dur a terme un concert en què va presentar molts dels temes que formaran part del seu pròxim àlbum Historia de una canción. L’exparticipant de La Voz ja comença a fer-se camí en el món de la música.

En l’hora i mitja que va durar l’espectacle, el jove artista va encadenar cançó rere cançó sense pràcticament cap pausa. Abans de posar-se a tocar les primeres melodies d’un nou tema, Padrós explicava el públic el motiu pel qual s’havia inspirat a fer-lo. “Ara per ara explico històries que parlen de mi, però extrapolables als altres”, va dir en un moment del concert. El cantant intentava ser proper als espectadors i, fins i tot, en alguna cançó els havia animat a cantar amb ell.

Roger Padrós, juntament amb la seva banda musical / LLUÍS FRANCO

Padrós va acabar el concert agraint la presència a tots els assistents i cantant una de les cançons principals del seu nou disc, que sortirà molt aviat, Digue’m. El públic va aplaudir amb efusivitat a l’artista i molts el van esperar fora del recinte de l’escola Font Rosella per a fer-se una fotografia amb ell.

Satisfacció i optimisme per al futur

“Estem molt contents del concert. Ha vingut molta gent i la valoració general és molt bona”, va dir Padrós al D.S. amb un somriure a la boca. El cantant va reivindicar la gran quantitat de temes nous que van presentar en l’espectacle: “Només hem tocat quatre cançons de discs antics. La resta de temes vindran molt aviat”, va explicar.

A més, el jove artista, de només 24 anys, mira el futur amb optimisme: “Espero poder seguir gaudint d’aquesta banda i de la música”, va asseverar.

El jove cantant espera tenir un gran futur al davant / LLUÍS FRANCO

Publicitat
Comentaris
To Top