ESPORTS

El Vila Pickleball triomfa a Madrid

Siscu, durant la seva participació en el torneig internacional celebrat a Madrid / CEDIDA

Quan encara no han celebrat el seu primer aniversari a la ciutat, el club de pickleball de Sabadell, i el primer de Catalunya, acaba de participar en l’Spanish Open Pickleball Championships 2022, a Pozuelo de Alarcón (Madrid). I el resultat no podria haver estat més satisfactori, aconseguint quatre medalles, una de les quals d’or: “Hem vingut per quedar-nos i aquesta és la millor manera de demostrar-ho, en el primer torneig internacional que compta amb jugadors de Catalunya”, celebra Jordi Vives, propietari de Vila Pickleball.

Contra els millors d’Europa

La medalla d’or obtinguda per l’equip sabadellenc la van aconseguir les jugadores Maria i Maite en la categoria de dobles femenins 3.0 +19, mentre que una de les dues medalles de plata va ser per en Petén, en categoria individual masculina 4.0 +50: “La Maria i la Maite van demostrar que amb perseverança es poden aconseguir resultats, només un mes després d’arribar al club. En Petén es va quedar a les portes de la medalla d’or, però les males condicions lumíniques de la pista exterior van ser un hàndicap”, analitza Vives.

En categoria dobles mixtes 4.0 +19, el Vila Pickleball també aconseguiria medalla, de plata, gràcies al bon paper del tàndem format per Jim i Maite, tot i enfrontar-se amb jugadors amb més de sis anys d’experiència en torneigs internacionals.

La medalla de bronze va ser per a la parella Juan Carlos-Petén, que haurien pogut classificar-se per a la final després de gaudir de vuit punts de partit.

Menció especial per als jugadors i jugadores –Eva, Marta, Jim, Neil i Siscu– que van decidir prendre part de la màxima categoria, jugant de tu a tu davant jugadors campions d’Europa: “Aquest és el primer èxit d’aquest club. Estem convençuts que això només és el principi dels èxits que vindran en el futur”, assegura el màxim responsable del club sabadellenc.

El Pickleball arriba a Sabadell per quedar-s’hi

Comentaris
To Top