ESPORTS

L’OAR Gràcia Sabadell comença amb una treballada victòria (38-36)

OAR-Bordils
Una acció ofensiva del conjunt gracienc davant el Bordils / Lluís Franco

Intensitat, gols i emoció. Tot això ha aportat el primer partit de lliga de Primera Nacional que el conjunt gracienc ha pogut resoldre a favor per l’ajustat 38-36. Com era d’esperar el Bordils ha estat un rival molt exigent que ha obligat el Gràcia a estar en constant alerta. S’ha recuperat del cop rebut a la primera part i ha acabat posant els verd-i-blancs contra les cordes en uns instants finals oberts a tota opció.

Els de Cesc Borrell no han trigat a obrir distància (6-2) per dominar fins al descans. La diferència entre 4 i 5 gols els ha mantingut còmodes tot i que el Bordils ha donat el primer avís d’aproximació (13-11). Els encerts del nouvingut Isma Bendress i del debutant Sergi Escuert, en absència de Quim Vaillo, han contribuït a la immediata reacció, a disparar l’avantatge als 8 gols (20-12) i a gaudir d’un bon coixí a la mitja part (22-15) per afrontar els altres 30 minuts.

Oar-Bordils

Alegria verd-i-blanca per celebrar la primera victòria de la temporada / Lluís Franco

La tranquil·litat en l’equip sabadellenc, aleshores, s’ha anat transformant en preocupació perquè en 10 minuts només ha aconseguit 3 gols. El Bordils, amb més corpulència en la línia defensiva, la porteria ben protegida per Adrià Batlle i l’efectivitat d’Arnau Palahí en els llançaments des de llarga distància, ha tornat a amenaçar fins que ha empatat (30-30) quan faltaven 10 minuts.

Amb el mateix caràcter competitiu, ara acompanyat d’encerts, i especial protagonisme de Guillem Correro, el Gràcia ha aturat el Bordils i ha recuperat un marge gairebé decisiu a menys de 2 minuts (37-34). L’exclusió d’Oriol Miró ha allargat un xic la incertesa fins que Jordi Sala ha establert el definitiu 38-36 d’un enfrontament trepidant dels molts que es podran veure.

El femení, també

L’equip femení de ‘OAR Gràcia també ha començat la lliga de Divisió d’Honor Plata amb victòria. Com el sènior, per dos gols de diferència a la pista del Sant Joan Despí (26-28). Les jugadores de Carol Carmona han sabut reaccionar després d’un inici decebedor (10-4) i a la segona part han imposat la seva qualitat davant un rival molt combatiu. Bon inici de temporada.

Comentaris
To Top