CONTINGUT PATROCINAT

Club Pàdel Sabadell, molt més que anar a fer esport

El CPS està situat al carrer Calassanç Duran, 131,

El gener del 2020, Raquel Novo, una dona emprenedora i familiar, va posar en marxa el Club Pàdel Sabadell. Un equipament esportiu, al carrer Calassanç Duran, 131, que compta amb nou pistes de pàdel indoor i que neix amb l’objectiu de “donar a conèixer aquest esport noble per deixar enrere els estigmes que al llarg del temps ha anat adquirint”, apunten des del CPS.

A més, a l’escola infantil tenen el propòsit de transmetre els valors d’un esport inclusiu, on té cabuda tothom, de qualsevol edat, gènere, amb dificultats o necessitats especials. Al Club Pàdel Sabadell s’ensenya “el respecte, la relació amb els companys i, sobretot, a divertir-se aprenent”.

El Club Pàdel Sabadell també és un espai social, on la terrassa del bar-restaurant és la millor manera per compartir una bona estona amb els amics. Americanes Up&Down, lliga social sense gènere, classes particulars i escola d’adults, són algunes de les opcions de l’ampli ventall que ofereix el Club Pàdel Sabadell. A més, les instal·lacions del club disposen de gimnàs i sala d’activitats dirigides, on pots practicar ZumbaTRX, funcional i Krav Maga, entre d’altres. Aquestes activitats donen aquell punt de ritme, perquè Club Pàdel Sabadell sigui un referent al barri i a la ciutat.

Comentaris
To Top